Gdzie na wakacje w przyszłym roku
- jacobiannie
Re: Gdzie na wakacje w przyszłym roku
Mi ostatnio w oko wpadła oferta patagonia wyprawa z Sunsara i powiem wam szczerze, ze kusi mnie Od lat marzę o takich dalekich podróżach a widzę, że Sunsara jest bardzo dobra w organizacji tego typu wypraw.
- hillary.wolff
Zapoznaj się z ofertą tego mazurskiego ośrodka https://pieknybrzeg.pl/ bo to najlepsze miejsce dla osób aktywnych i kochających przyrodę. Masz nie tylko luksusowe domki i dostęp do piaszczystej plaży ale także miejsce dla wędkarzy i fanów sportów wodnych. W tym miejscu na pewno każdy członek rodziny odpocznie.
Szukam eleganckiego hotelu na romantyczny wypad do Karkonoszy i natknąłem się na Pałac Pakoszów. To piękny pałac w Karkonoszach, który oferuje stylowe pokoje oraz restaurację z lokalnymi specjałami. Znalazłem więcej szczegółów tutaj: https://www.palac-pakoszow.pl/. Czy ktoś może podzielić się doświadczeniami z pobytu?
Myślę, że wycieczki szkolne warto organizować z pomocą biura podróży. Fifi Travel ma bardzo ciekawą ofertę dotyczącą wycieczek szkolnych. Koniecznie zapoznajcie się z nią. Myslę, ze znajdziecie odpowiednią wycieczkę dla swojej klasy.
Szukam domku na wakacje w górach, najlepiej w cichej i malowniczej okolicy. Czy możecie polecić jakieś sprawdzone miejsca, które oferują komfortowe warunki i piękne widoki? Zależy mi na bliskości szlaków turystycznych i spokojnym otoczeniu. Będę wdzięczny za wszelkie rekomendacje!
My zawsze jeździmy na wakacje z dziećmi. Dlatego staramy się wybierać miejsca w których one też będa miały jakieś atrakcje i będą się dobrze bawić a my przy okazji trochę odpoczniemy. Wbrew panującym opiniom można podróżować z dziećmi i może być fajnie
- bashirian.nora