Zdrowie

ODPOWIEDZ
paneka
Zaawansowany użytkownik
Podziękował: 1 raz

Re: Zdrowie

Post autor: paneka » 20 paź 2023, 19:49

Osobiście polecam pomyśleć o terapii jaką oferują w ośrodku leczenia uzależnień https://osrodekniwa.pl/ Z ich pomocą zrozumiecie jak ogromny wpływ ma uzależnienie na Wasze życie i nauczycie się stosować strategię która pomoże Wam trwać w abstynencji. Jest to bardzo nowoczesny ośrodek w którym w spokoju przejdziecie cały proces pod opieką specjalistów o niezwykłym podejściu do każdego.

Awatar użytkownika
gbartoletti

Post autor: gbartoletti » 27 paź 2023, 13:43

Czy ktoś z Was spotkał się z ggpt? Wysokie i podwyższone GGTP (gamma-glutamylotrasferaza) towarzyszy schorzeniom wielu narządów. Przekroczenie normy GGTP pojawia się najczęściej w przebiegu chorób wątroby i dróg żółciowych, chociaż podwyższony wynik może wystąpić także przy problemach z trzustką czy po zawale serca.

Keto77
Zaawansowany użytkownik
Otrzymał podziekowań: 1 raz

Post autor: Keto77 » 01 lis 2023, 14:32

Witam,jak dbacie o zdrowie swoich dzieci? Zastanawiam się nad tym,czy warto kupic pakiety medyczne, ktore pomoga mi w regularnych badaniach mojego malucha. https://vitalia.pl/dla-dzieci/wiadomosc ... ka%3F.html Zachęcam do dyskusji i komentowania, pozdrawiam.

karolawojcik99

Post autor: karolawojcik99 » 01 lis 2023, 22:45

Poszukuje firmy która dostarcza ekstrakty organiczne, możecie polecić jakąś?

katarekmam
Zaawansowany użytkownik
Podziękował: 2 razy

Post autor: katarekmam » 03 lis 2023, 11:11

Ważnymi badaniami, są również badania wzroku, warto wykonywać je regularnie, szczególnie jeśli czujemy że z naszym wzrokiem dzieje się coś złego. Często wykonywanym badaniem jest badanie oct przebieg , nie jest on praktycznie wcale inwazyjny, gałka oczna nie ma w ogóle kontaktu ze sprzętem diagnostycznym. Dzięki temu zjawisko bólu, nie występuje tu wcale.

ashog
Zaawansowany użytkownik
Otrzymał podziekowań: 1 raz

Post autor: ashog » 03 lis 2023, 16:27

Czy zastanawialiście się już może nad tym za co odpowiada witamina d3 ? Właśnie z tego co widziałam to tutaj na stronie zawartych jest naprawdę bardzo wiele ciekawostek na ten temat, więc może spodoba wam się takie rozwiązanie.

Karola28
Zaawansowany użytkownik

Post autor: Karola28 » 06 lis 2023, 22:16

Myślę, że w tym przypadku wykonać badanie jakim jest posiew moczu. Jeśli nie słyszeliście o tym badaniu to zajrzyjcie na https://silesia24.pl/posiew-moczu-badan ... -moczowego, gdzie macie zawarte wszystkie informacje odnośnie tego tematu.

renata.k
Zaawansowany użytkownik

Post autor: renata.k » 13 lis 2023, 11:53

Hej, to bardzo ogólne pytanie - jak dbamy o zdrowie :D
To zależy co się z tym zdrowiem dzieje. Ostatnio podczas biegania doznałam kontuzji i nie obyło się bez wizyty u specjalisty. Skorzystałam z usług fizjoterapia Poznań. Jeszcze nie do końca wróciłam do pełen sprawności, ale po trzech miesiącach od rozpoczęcia leczenia, zaczęłam znów robić sobie krótkie przebieżki.

Awatar użytkownika
verda84

Post autor: verda84 » 16 lis 2023, 08:40

Jak gotować zdrowe posiłki?

paneka
Zaawansowany użytkownik
Podziękował: 1 raz

Post autor: paneka » 16 lis 2023, 12:51

W temacie zdrowia i ajurwedy warto zgłębić wszystkie jej aspekty i zapoznać się nie tylko z metodami masażu ale również zasadami odżywiania, kosmetologią, ziołolecznictwem, psychologią i czakrami. Specjalistką w tym temacie która pomoże Wam zagłębić się w całej filozofii ajurwedy jest Pani Kasia z https://www.strefaobfitosci.pl/szkola-a ... obfitosci/ Dzięki dostępnym w szkole Ajurwedy kursom i szkoleniom uzyskacie spokój i harmonię oraz zyskacie wartościową wiedzę która pomoże Wam żyć zdrowo w zgodzie z natura. Polecam szczerze. Ja jestem zachwycona z osiągniętych rezultatów.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusje ogólne”